пятница, 15 июля 2016 г.

Ставши учнем 9 або 11 класу, хлопець чи дівчина розуміють, що до самостійного життя їм залишається один крок – останній шкільний рік. Наступає час, коли не вчителям і, навіть, не батькам, а саме школярам потрібно визначити свій подальший життєвий шлях, зробити вибір долі й нести відповідальність за цей вибір. Допомогти підліткам в цьому важкому питанні вчителі та бібліотекар сільської бібліотеки вирішили за допомогою КВК « Обери професію».

Конкурси були різноманітні . Це і « Розминка-гуморинка», де потрібно було  переставити букви в запропонованих словах так, щоб вийшли назви професій, і «Таємнича скринька», в якій знаходилися речі, притаманні певній професії.

Особливо цікавим був конкурс капітанів «Назви професію». Капітани по черзі витягали картку з певною літерою. Кожна названа оцінювалася в 1 бал.
Наприклад , літера « П»
Можливі варіанти відповідей – перукар, паталогоанатом, програміст, палеонтолог, педагог, пілот, посол, психолог, продюсер, перекладач, продавець, педіатр, провізор, пожежник, політтехнолог, прокурор, промоутер, поштар, прибиральник .
 Політ фантазії, добрий гумор, знання професії продемонстрували учні під час « Домашнього завдання».


Комментариев нет:

Отправить комментарий